O projektu
308
page-template-default,page,page-id-308,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.8,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-line-through,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

JAČANJE TRŽIŠNE POZICIJE I POVEĆANJE KONKURENTNOSTI FIRME A-Z ARHITEKTURA KROZ IZRADU KORPORATIVNE WEB STRANICE

KORISNIK PROJEKTA

A-Z Arhitektura j.d.o.o. za projektiranje

POZIV

Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija kroz poziv „WWW vaučeri za MSP-ove“, KK.03.2.1.17.  MIS oznaka vaučera KK.03.2.1.17.0178, serijski broj vaučera P19_WWW_2018_0160.

Projekt obuhvaća izradu poslovno-prezentacijske internetske stranice tvrtke A-Z Arhitektura na domeni www.az-arhitektura.hr.

KRATKI OPIS PROJEKTA

S ciljem uspješne online prezentaciju i poboljšane web prisutnosti tvrtke izradit će se internetska stranica koja počiva na posljednjim standardima struke, poštuje najbolje prakse u industriji te je dovoljno atraktivna i informativna kako bi privukla potencijalne kupce u svim prodajnim fazama. Projekt obuhvaća izradu poslovno-prezentacijske internetske stranice tvrtke A-Z Arhitektura na domeni www.az-arhitektura.hr. S ciljem uspješne online prezentaciju i poboljšane web prisutnosti tvrtke izradit će se internetska stranica koja počiva na posljednjim standardima struke, poštuje najbolje prakse u industriji te je dovoljno atraktivna i informativna kako bi privukla potencijalne kupce u svim prodajnim fazama. Osim toga kroz proces optimizacije pokušat će se ostvariti njezin što bolji plasman na definirane pojmove na tražilicama. Na taj će način tvrtka doći do efikasnog on-line marketinškog alata koji će neprekidno, u sinergiji s ostalim aktivnostima, aktivno raditi na promidžbi usluga i jačanju tržišne pozicije.

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI PROJEKTA

Provedbom projektnih aktivnosti koje će rezultirati izradom nove internetske stranice, tvrtka A-Z Arhitektura će zahvaljujući kvalitetnom pojavljivanju na internetu značajno ojačati svoju tržišnu poziciju jer će se uz taj „samostalni“ prezentacijsko-prodajno-informativni kanal na tržištu predstaviti kao ozbiljan pružatelj usluge i ozbiljan partner svojim potencijalnim klijentima i na taj način postaviti temelj za konkurentnije poslovanje.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA

Ukupna vrijednost projekta: 51.500,00 kuna
Ukupni prihvatljivi troškovi projekta: 51.500,00 kuna
Iznos EU potpore: 41.148,50 kuna (79,90% ukupnih prihvatljivih troškova projekta)

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA

2. lipanj 2019.- 2. listopad 2019.

KONTAKT OSOBA ZA VIŠE INFORMACIJA

Ivan Jovanovac, voditelj projekta
+385 91 5464 152
info@az-arhitektura.hr